nokta tespiti yapılmayan su kaçağı

nokta tespiti yapılmayan su kaçağı

nokta tespiti yapılmayan su kaçağı vakıalarında, yıkım kırım işleri çok fazla olacağından hem zamandan hemde paradan yana sıkıntı yaşarsınız. Tesisatçı bir bölgeden başlayarak, kıra kıra suyun geldiği yeri bulmak isteyecek ve buluncaya kadar kırıma devam edecektir. Buda, ne kadar bir alanın kırılacağının ön görülememesi demektir. Bu arada su akmaya devam edecektir. Belki sadece banyo, belkide mutfak -banyo ve salon dahi kırım alanına dahil olabilmektedir. Daha fazla sorunlarla uğraşmamak adına, su kaçaklarında termal kameralı nokta tespiti yaptırmak en karlı iş olacaktır.

Akustik dinleme yöntemi ile sıfır hatalı, tek fayansta, nokta tespiti yaptırmak isterseniz telefon numarası 216 540 14 66 – 5319443232

web’ den ulaşmak isterseniz www.hizlitespit.com adresinden bize servis bildiriminde bulunabilirsiniz. Mobil servis aracı en geç iki saat içerisinde adrese ulaşarak, kısa sürede tespit işlemini gerçekleştirerek tamir sürecine geçmenizi sağlayacaktır.

Ekibimiz tespit işinden sonra, tamir içinde usta aramanıza gerek kalmadan, boru tamirini ve isterseniz fayans tamirini de yapmaktadır.

whatsapp numaramız : 05319443232

Bu gönderiyi paylaş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

... Arayın servis gelsin