su kaçağı bulma çekmeköy

Çekmeköy su kaçak tespiti

Çekmeköy su kaçak tespiti, mimar Sinan mahallesinden bizlere ulaşan müşterimiz evinde akıntı olduğunu bir haftadır aktığını, son zamanda akıntının damla şeklinde çoğaldığını söyledi. Bizlere tavsiye üzerine ulaştığını söyleyen müşterimiz bu su kaçağından kendisini bir an önce kurtarmamızı, bu işin çözülmesini ve başka ustayla uğraşmak istemediğini belirtti. Bizlerde kendisine servis aracının 2 saate kadar kapısında olacağını belirttik.

Servis 2 saate kapında

Su kaçak tespiti servis aracımız adrese ulaştığında akıntıyı gözlemlemek için alt katın tavanını görmek isteseler de evde kimse olmaması nedeniyle akıntının yerini göremediler. Üst kattan test cihazı ile tesisatlar test edildi. Sıcak su kaçağı olma ihtimaline karşı kombi sistemi körlendi ve test edildi. 5 dakikalık bir testin ardından sıcak suda su kaçağı olmadığı anlaşıldı.

su kaçak tespiti
trotecld600-testo termal kamera ile noktasal su kaçağı tespiti

Çekmeköy su kaçak tespiti ekiplerimiz soğuk su tesisatını test etmek içi test cihazını soğuk su bataryasına bağladılar. Soğuk su tesisatında bar basıncında düşme görülmesi üzerine vanaları kontrol ettiler. Su saatinin başındaki ve sonundaki şiber vanaların suyu tam olarak kesmediği görüldü. Bunun üzerine soğuk su tesisatı su kaçağına karşı test etmek için vanalar körlendi. Tesisat test edildi. Soğuk su tesisatında bir su kaçağı olduğu görüldü. Testo termal kamera ile tesisat hattı tespit edildi. Trotec LD6000 ile frekans analizi yapılarak su kaçağı noktasal olarak tek fayansta bulundu. Kırmadan dökmedensu kaçak tespiti işlemi yapan ekibimiz, su kaçağı olan yeri işaretledi.

Sigortanız varsa – çekmeköy su kaçak tespiti

Eviniz sigortalı ise tespit işlemi yaptırdığınız firmadan bu resimleri ve video kayıtlarını isteyebilir ve ücretini sigortadan talep edebilirsiniz. Su kaçağı gibi alt katlara ve dairedeki elektrik hatlarına zarar verebilecek ve su baskınına sebep olabilecek su kaçağı problemlerinde istediğiniz ustayı çağırabilir, hizmet alabilirsiniz. Acil konularda sigortayı beklemek zorunda değilsiniz. İşlemi yaptırıp makbuzunu aldıktan sonra ücreti sigortadan talep edebilirsiniz. Ancak şunu belirtmek gerek poliçenizde teminat ne kadar ise sigorta firması masrafın poliçede belirtilen miktarını sizlere ödeyecektir. Bunu göz önünde bulundurmanızı tavsiye ederiz. Evinizi yeni almışsanız ve kredi ile aldıysanız zaten sigortanız var demektir. Bu imkândan yararlanmanızda fayda var.

Tamirat süreci – Çekmeköy su kaçak tespiti

termal kameralı su kaçak tespiti ve tamiri

Çekmeköy su kaçak tespiti ekibimiz işaretlenen noktadan geçen boruların ‘T’ boru olduğunu termal kamerada görmüşlerdi. Dolayısıyla müşteri kırım yaptırarak tamir ettirmek isterse en az üç kalebodur kırılacaktı. Bu bilgi müşteriye aktarıldıktan sonra su kaçağının onarımı için müşteriye uygun fiyat sunuldu. Boru tamiri için anlaşan Çekmeköy su kaçak tespiti ekibimiz kırımı yaparak tesisat borularını ortaya çıkardı. Su kaçağının görüntüsü alındı. Video kaydı tutuldu. Müşteriye gösterildi. Nokta atışı tespit nedeniyle müşterinin övgüsüne de mazhar olduk.

Onarım yapıldıktan sonra test yapılır

su kaçağı boru tamiri
ek boru yarılması

Boru onarımı yapıldıktan sonra tesisat ikinci bir su kaçağı olması ihtimaline karşı test edildi. İşlem yapılan borulara bir yıl garanti verildi. Servis formu düzenlendi. Ödeme kredi kartıyla yapılacağı için mobil pos cihazı araçtan getirildi. Bir iki gün kuruması için kalebodurların hemen koyulmaması tavsiye edildi.

Bize ulaşın – Çekmeköy su kaçak tespiti

Tek ekiple su kaçak tespiti ve tamiri bir müşterimiz için daha sorunsuzca halledilmiş oldu. Siz değerli okurlarımızda bu gibi durumlarda yardımcı olmaktan, uygun fiyata kaliteli işçilik sunmaktan onur duyarız. Su kaçak tespiti işleriniz için bizlere 444 60 32 numaralı müşteri hizmetlerinden, 0531 944 32 32 veya 0531 246 32 32 numaralı GSM hattından ulaşabilir whatsapp hattından yazabilir veya internet üzerinden randevu oluşturabilirsiniz.

Bu gönderiyi paylaş

... Arayın servis gelsin