kırmadan dökmeden

Ataşehir Özkanca apt Tıkanıklık Açma

Merhaba bugün sizlere tıkanıklık açma işlemi ile ilgili bazı bilgiler aktaracağım. Tıkanıklık neden oluşur diye sorduğumuzda malum cevabı hepimiz biliriz, öyle değil mi. Öyleyse sıralyalım tıkanıklığa neden olan etmenleri.

En yoğun tıkanıklık açma sebebi gider borusuna sert bir cismin atılması.

Genel olarak nadiren görülsede bir oyuncak ve benzeri bir cismin gidere kaçırılması ile oluşur. Zamanla üzerine biriken atıklar tıkanmanın tam anlamı ile gerçekleşmesini sağlar.

Makine gider borularının ucundaki çıkıntının gider borusuna düşürülmesi.

Makine giderleri genelde banyo yada mutfaklardaki lavabo giderlerine ek yapılarak kullanılan sistemlerdir. Makine borusunun ucundaki beyaz kalın kısım bazen hortumdan ayrılmakta, boru takılıp çıkarılırken, giderin içine düşürülmektedir. Buda dirseklerde köşelere takılarak tıkanıklığa eden olur.

Tıkanmalar genelde birikme şeklinde ve zamanla oluşur

Ataşehir özkanca apt, giriş dairelerde oluşan mutfak gideri tıkanıklığı da, buna benzer bir nedenle tıkanmış ve servis ekibimiz, işin çözümü için adrese ulaşmıştır. Dairede yapılan gözlem ile sorunun nedeni anaşılmaya çalışılsa da gidere kamera salınmadan tıkanıklığın asıl nedeninin ne olduğu belirlenemez. Bu nedenle kamera gidere gönderildi. Tıkanmanın sebebi belirlenmeye çalışıldı. İlk izlenimde kamera suya girdiğinde giderde meyil problemi olduğu gözlendi. İçinde, boru etrafına birtakım yağ birikintilerinin yapıştığı görüldü. Kamera ilerletildi ve tıkanıklığın asıl sebebinin, katı bir maddenin içine kaçırılması olduğu saptandı. Mesafe ölçümü yapıldı. Kırmadan, dökmeden, kirletmeden Ridgit K75 tıkanıklık açma makinesi ile gider açıldı. Açılan gider ridgit microdrain gözlem kamerası ile gözlendi ve tıkanıklığın açıldığı teyit edildi. Pimaş içerisinde ileride tıkanıklığa neden olabilecek başka unsurlar var mı? Araştırması ekibimiz tarafından yapıldı.

Servisimiz işlemleri titizlikle tamamlayarak, kırıp dökmeden etrafı kirletmeden mutfak lavabo tıkanıklığını çözdü. Bir servisi daha kapattı. Bir daha olamamsı dileğiyle servis formu müşteriye verildi. Gerekli uyarılar yapıldı.

Sizlerinde başına tıkanma ile ilgili bir sorun geldiğinde bizlere ulaşabilirsiniz. 444 60 32 numaralı müşteri hizmetlerinden, 0531 944 32 32 numaralı GSM hatından ulaşabilirsiniz. Dilerseniz whatsapp hattından bizlere yazabilirsiniz, fotoğraf gönderebilir ve yorum isteyebilirsiniz. Dilerseniz internetten randevu oluşturabilir ve sizleri aramamız için telefon numaranızı bırakabilirsiniz.

tıkanıklık varsa hemen arayın
gider tıkanmaları açma hizmeti

Bu gönderiyi paylaş

... Arayın servis gelsin